Tarteletter med rejer og asparges
      
Ingredienser:
8 tarteletter
2 bundter grønne asparges
Hønsebouillon
250 g rejer
1 spsk fedtstof
Salt, peber
1 spsk mel.
1 dl kaffefløde
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Skær enderne af halvdelen af aspargesene og kog dem 2-3 min. i hønsebouillon. 
Hæld væden fra og gem den til saucen. Spul aspargesene med koldt vand, Smelt fedtstoffet i en gryde og rør melet i. Bag op med ca. 21/2 dl af aspargesvæden og så meget kaffefløde, at saucen har en passende tykkelse. Lad saucen simre i 5 min.
Skær aspargesene i mindre stykker. Kommes i saucen sammen med 3/4 af rejerne. Varm det hele godt igennem.
Lun tarteletterne og server dem med reje-aspargesstuvningen. pynt med rejer og asparges og server straks.
Tilbehør:  
Personligt mener jeg en flaske tør hvidvin er nok, men måske et lille lunt flutes.