Pasta med laks
     
Ingredienser:
1 pk frosne/friske grønne asparges 250 g
1 pk fersk røget laks ca. 125 gr

Sauce:

1 lille rødløg i tern

20 g fedtstof
1 dl hvidvin
1-2 spsk. citronmelisseblade
1 dl skummetmælk

Majsstivelse

Desværre ikke noget billede
 
Tilberedning:                                              
2 personer

Løget svitses i fedtstoffet. Aspargesene skæres i 2-3 cm stykker. Citronmelissen klippes groft og tilsættes sammen med asparges og hvidvin. Koges 3-4 minutter. Mælken røres med majsstivelse og saucen jævnes. Laksen skæres i strimler. Kom 3/4 heraf i saucen. Den kogte pasta anrettes på et lille fad og saucen hældes over. Pyntes med resten af laksen og citronmelisse.                

Som forret strækker mængden til 4 personer.
Tilbehør
Pasta, der koges jf. posens opskrift