Stegte sild i karrylage 
   
Ingredienser:
8 Sildefileter
Salt
peber
2 løg
laurbærblade
10 peberkorn
ca. 2 spsk. sukker
1 1/2 dl eddike
Dild
ca. 1 tsk. karry
Fedtstof til stegning
 
 
Tilberedning:                                                 
2-4  personer
Skær de to løg i skiver. Gem det ene til servering.
Kom løget  i en gryde med sukker, eddike 3/4 dl vand, laurbærblade, peberkorn, 1/2 tsk karry og lidt salt.
Varm op til sukkeret er smeltet.
Drys sildefileterne indvendig med salt. peber og lidt karry og luk dem sammen. Vend dem i rugmel og steg dem på panden.
Kan også tilberedes som enkeltsider. Her blandes salt, peber og karry i rugmelen.
Når sildene er steg lægges de i et fad. Stil dem koldt indtil serveringen.
Pynt sildene med løg og dild og server med rugbrød og evt. creme fraiche til.
Tilbehør:
En kold snaps og godt brød