And a la Andersen
   
Ingredienser:
1 and på mindst 3000 g
salt og peber
2 Belle de Boskop æbler
1 pose svesker uden sten
1 l vand
Tilberedning:                                                 
4 personer

Rens anden og gnid den med salt og peber. inden den fyldes med æblestykker og svesker. der har ligget i blød i vand nogle timer. Luk hullet med kødnåle. 

Læg anden med brystet nedad på en bradepande med rist og sæt den i en 130 grader varm ovn. Hæld vandet i bradepanden og lad den stege fire timer, inden den vendes og steges yderligere 1 1/2 - 2 timer. I alt cirka seks timer. 
Så er skindet sprødt og lækkert, anden er saftig og mør, meget velsmagende og ikke svundet særligt. Giv evt. lidt hård varme eller grill de sidste par minutter.
Lav sovs af skyen fra bradepanden. 
Bradepanden må ikke koge tør. Efterfyld med vand.
 
Tilbehør:
Server med hjemmelavet rødkål, sukkerkogte æbler med gele. Brune, hvide og franske kartofler og måske fyldet fra anden.
Fra den gang der var Friske Torvetips i radioen hver lørdag morgen.