|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Start med løgene: Pil dem, halver dem,
og skær dem i meget tynde skiver. Svits dem i fedtstoffet til de lige
får lidt farve. Skru ned, og lad dem stege ved svag varme ca. 10
minutter. Rør af og til.
|
Skær abrikoserne i små terninger, og
vend dem i sammen med lidt timian, salt og kværnet peber.
Steg igen 5 minutter - Løgene skal ikke blive for brune.
|
Form kødet til fire store, lidt høje
hakkebøffer Krydr med salt og peber. Steg bøfferne på en teflonpande
med meget lidt fedtstof (eller helt uden), da der er fedt nok i kødet,
til at de bliver brune.
|
Del broccolien i små buketter. Skær stokken
i fine små terninger. Kog dem i lidt letsaltet vand, til de er møre, Ca.
8 minutter. Hæld vandet fra, og fisk stokkene op.
|
Mos resten med en stavblender eller en gaffel.
Rør lidt cremefraiche i, og smag til med salt og peber.
|
Vend stokkene i til sidst. Server bøfferne
med løgblandingen ovenpå, og giv pureen til.
|
Tilbehør: |
Små kogte kartofler
|
|