|
Tilberedning:
4 personer |
Løgene hakkes, rødbederne skæres i
terninger, og begge ingredienser blandes sammen med kapersene i kødet.
|
Herefter formes fire bøffer, som brunes på
en pande uden "fedtstof" i ca. 4 min på hver side. Før
bøfferne vendes, krydres med salt og peber.
|
Tilsæt bouillonen og lad bøfferne stege heri
i ca. 1 min.
|
Tag bøfferne op på et fad og hold dem varme.
|
Udrør nu majsstivelsen i 1/2 dl. l vand og
hæld den i bouillonen, Som herefter koges op. Smag til sidst til med salt
og peber.
|
Server bøfferne med gulerodssalat, kogte
kartofler og brød og sovs
|
Gulerodssalat: Gulerødderne rives og blandes med
appelsin
saft og persille, hvorefter der smages til med salt og peber. Kan tilberedes i
forvejen. |
Tilbehør: |
1 kg kogte kartofler og godt brød.
|
|