Bøf Lindstrøm
Samme ingredienser som til Pariserbøf blot andet tilbehør/sauce.
     
Ingredienser:
400 gr magert hakket oksekød
1 mellemstore løg
150 gr. syltede rødbeder
4 spsk. kapers
4 dl boullion
3 spsk. majsstivelse
Gulerodssalat:
600 gr. gulerødder
saft af 1 appelsin
2 spsk. hakket persille
salt og peber
 
 
Tilberedning:                                                      4 personer
Løgene hakkes, rødbederne skæres i terninger, og begge ingredienser blandes sammen med kapersene i kødet.
Herefter formes fire bøffer, som brunes på en pande uden "fedtstof" i ca. 4 min på hver side. Før bøfferne vendes, krydres med salt og peber.
Tilsæt bouillonen og lad bøfferne stege heri i ca. 1 min.
Tag bøfferne op på et fad og hold dem varme.
Udrør nu majsstivelsen i 1/2 dl. l vand og hæld den i bouillonen, Som herefter koges op. Smag til sidst til med salt og peber.
Server bøfferne med gulerodssalat, kogte kartofler og brød og sovs
Gulerodssalat: Gulerødderne rives og blandes med appelsin
saft og persille, hvorefter der smages til med salt og peber. Kan tilberedes i forvejen.
Tilbehør:
1 kg kogte kartofler og godt brød.