Oksemørbrad med bacon og sursød sauce   
     
Ingredienser:
4 bøffer af oksemørbrad  samt 
4 stk. sliced bacon
Eller 4 stk. tournedos a ca. 180 g
Salt, peber olie
Sauce:
2 finthakkede chalotteløg
1 spsk. honning
2 spsk. vineddike
1 stor spsk. tomatpure
1 dl rosiner
Hønsebouillon
11ille tsk. udrørt majsstivelse
 
 
Tilberedning:                                                     
4 personer
Sno baconskiverne om kødet, drys med salt og peber og brun dem i lidt olie på en varm pande. Læg dem over i et ildfast fad.  
Kom chalotteløg, honning, eddike og 1 dl hønsebouillon i en gryde, kog det 5 min. 
Tilsæt tomatpure, rosiner og ca. 2 dl hønseboullion.
Kog og jævn let med udrørt majsstivelse. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen og stil kødet i ovnen ved 225 grader i 4-5 min. Server kødet med den sur-søde sauce og pasta.
Tilbehør:
Pasta