Ladyen |
Spaghetti med tomatsauce og kødboller er favorit i hundeverdenen. Her er en dejligt krydret version. som nemt bliver livret hos både børn og voksne. |
Ingredienser:
|
![]() |
Tilberedning: |
4 personer |
Til kødbollerne blandes oksekød med rasp, løg, parmesanost, hvidløg, persille, basilikum, æg, salt og peber. Form farsen til små boller. Bouillon og rødvin koges op i en gryde, og heri koges bollerne i ca. 15 min. |
Samtidig sauteres løget, hvidløg og gulerødderne i olien. |
Tilsæt tomaterne og kog tomatsaucen igennem i ca. 10 minutter. Herefter iblandes boller og rødvin/bouillon. Kog op og smag til med sukker, salt og peber. Jævn om nødvendigt saucen. |
Tilbehør: |
Kog imens ca. 400 g spaghetti al dente (med lidt bid i) og server den til. |