Ladyen   
Spaghetti med tomatsauce og kødboller er favorit i hundeverdenen. Her er en dejligt krydret version. som nemt bliver livret hos både børn og voksne.
     
Ingredienser:
Tomatsauce:
1 hakket løg.
2 fed hakkede hvidløg
2 store revne gulerødder 
2 dåser Cherry-tomater
2 spsk. olie.
Boller:
400 g hakket oksekød
100 g rasp 
1 finthakket/blendet løg
50 g revet parmesanost
2 hakkede fed hvidløg
1 spsk friskhakket persille
1 spsk friskhakket basilikum
1 æg
Kogelage:
2 1/2 dl rødvin.
2 1/2 dl bouillon  
 
Tilberedning:                                                      
4 personer
Til kødbollerne blandes oksekød med rasp, løg, parmesanost,  hvidløg, persille, basilikum, æg, salt og peber. Form farsen til små boller. Bouillon og rødvin koges op i en gryde, og heri koges bollerne i ca. 15 min.
Samtidig sauteres løget, hvidløg og gulerødderne i olien.
Tilsæt tomaterne og kog tomatsaucen igennem i ca. 10 minutter. Herefter iblandes boller og rødvin/bouillon. Kog op og smag til med sukker, salt og peber. Jævn om nødvendigt saucen.
Tilbehør:
Kog imens ca. 400 g spaghetti al dente (med lidt bid i) og server den til.