Hakkebøf med bacon
     
Ingredienser:
3-400 gr hakket oksekød
1 pk. sliced bacon 
2 fed knust hvidløg
2 -3 hakkede soltørrede tomater 
1 tsk. knuste røde peberkorn
1/2 squash i tynde skiver 
1-2 porrer skæret i skrå skiver 
2-3 soltørrede tomater i strimler
Persille
 
Tilberedning:                                                      
2 personer
Farsen blandes med hvidløg, hakkede soltørrede tomater samt peber og formes til 2 høje bøffer der omvikles med bacon. Fastholdes med tandstikker der fjernes inden servering.
Bøfferne steges ved jævn varme 6-7 min på hver side.
Resten af baconen skæres i strimler og sauteres sammen med grønsagerne i lidt olie i ca 3 min. Anrettes på tallerken. Friskhakket persille drysses over og bøffen ovenpå.
Tilbehør
Ovnstegte kartofler samt kryddersauce, f.eks. Cabaret Sauce fra Knorr