Ungarsk Gullasch   
Smager lige så godt som den vi fik i Ungarn, men stemningen mangler selvfølgelig.       
Ingredienser:
600 gr. skært oksekød i tern .
100 gr. bacon
2-3 løg
2 spsk. paprika
1 tsk. spidskommen
cayennepeber og salt
2 grønne peberfrugter
1 dåse flåede tomater
1 spsk. tomatkoncentrat
1 lille bg. creme fraiche
 
 
 
Tilberedning:                                                      
4 personer
Bacon skæres småt og svitses godt på en pande eller wok og kommes derefter i en gryde.
Oksekødstern (ca. 2x2 cm) svitses ligeledes i lidt fedtstof på en pande eller wok til det har mistet den røde farve og kommes i gryden
Derefter svitses løg i tern og peberfrugt i tern sammen med krydderierne og efter et par minutter kommes cherrytomater på dåse og tomatkoncentrat i og det hele kommes i gryden.
Retten simrer ved svag varme til det hele er mørt ca. 1 ½ t.
Til sidst jævnes retten med creme fraiche og smages til.
Tilbehør:
Kartoffelmos efter din egen smag . I Ungarn fik vi serveret pasta til.
Hjemmesyltede agurker .