Pickles   
     
Ingredienser:
2 store blomkålshoveder.
1 1/2 kg gulerødder
1 1/2 kg syltede agurker
1 kg perleløg
1 kg bønner
4 liter eddike
2 kg sukker
15 spsk. karry
100-150 gr Colmans sennepspulver
1 ps. krydderiblanding
   
Tilberedning:                                             Ca. 10 kg færdig 
Gulerødderne skrælles og skæres i 1/2 cm tykke skiver. Blomkålen renses og findeles og stokkene skæres fra.
Gulerødder og blomkål koges i letsaltet vand i ca 5 min.
Eddiken koges sammen med sukker og krydderiblandingen i ca 10 min .De andre ingredienser skæres i småstykker og blandes i eddikelagen og koger op.
Sennepspulver og karry opløses i vand til en grød og kommes i den kogende pickles, som derefter jævnes med en meljævning.
Tages af ilden og ATAMON tilsættes, men må ikke koge.
Efter afkøling hældes picklesen  på glas og er klar til brug. Vinder ved lagring.
Er denne portion for stor til dit forbrug , så klik her