Broccolisalat a la Pernille   
     
Ingredienser:
1 brocoli pillet i små buketter
1 1/2 dl solsikkekerner
1 1/2 dl rosiner
1 rødløg fint udskåret
1 pk. bacon, der steges sprøde og skæres i mindre stykker
Salt og peber.
Dressing:
3/4 dl cremefraiche
2 tsk. vineddike
3/4 dl miracelwhip
Desværre ikke noget billede
 
Tilberedning:                                   
ca. 5 personer 
Dressingen blandes og smages til med salt og peber og heri blandes de øvrige ingredienser.  Til sidst tilsættes bacon. Tilsmages evt. yderligere med salt og peber.

 

Dansk Mangochutney
     
Ingredienser:
4 madæbler    
Olivenolie
1 spsk  brun farin

3 spsk Sherry

3 spsk Vineddike
 Desværre ikke noget billede
 
Tilberedning:                                       ? personer
Skær æblerne i både og steg dem i olien. Tilsæt brun farin, sherry og vineddike. Smag godt til med ??? og. Stegeskyen kan evt. jævnes. Kan evt. tilsættes lidt atamon, så har du til lang tids forbrug, hvis portioner er stor nok .