Kylling med ingefær i wok
   
Ingredienser:
300 gr kyllingefilet i tynde strimler
1 cm frisk finthakket ingefær
1 fed finthakket hvidløg
2 løg i tynde både
1-2 porrer i tynde skrå skiver
1 gul og 1 rød peberfrugt i tynde skiver
1 gulerod i tændstiktynde bjælker
1 spsk. olie til stegning
1 dl sojasauce
Salt og peber
Tilberedning:                                                 
2 personer

Brun kyllingestrimler i olien i ca. 5 minutter.

Tilsæt ingefær og hvidløg og svits det.
Tilsæt de øvrige grønsager og svits med i få minutter.
Tilsæt sojasauce og lad det koge op. Smag til med salt og peber.
 
Tilbehør:
Ris tilberedt efter anvisningen på posen
Frisk frugt i små tern. F.eks. ananas, æbler og rosiner eller mangochutney og eventuelt brød.