Pebret grønsagsblanding
   
Ingredienser:
1 pose frossen grønsagsblanding (ca. 1 kg), f.eks. blomkålsblanding
1 br. Grøn Pebersauce (Knorr)
½ dl kogevand fra grønsagerne,
1/2 lys bouillonterning,
11/2 dl. fløde
salt, peber
Hakket persille til drys.
Tilberedning:                                                 
2-3 personer

Kog grønsagerne i letsaltet vand , som beskrevet på posen - de skal være knap møre.

Kom saucepulveret i en gryde sammen med grønsagsvand, bouillonterning og fløde og varm op under omrøring, til saucen koger.
Vend de varme, afdryppede grønsager i saucen, smag til med salt og peber og drys med persille ved serveringen.
Et dejligt tilbehør til fx stegt medister.
Tilbehør:
Stegt kød, f.eks. frikadeller, medister eller som fyld i tarteletter med skinke.