|
Tilberedning: |
2-4 personer |
Del ribbenene så der sidder 2 - 3 ribben på hvert stykke. Bland sojasauce, olie
og finthakket hvidløg i en skål. Læg kødstykker heri, og lad det hele stå i
køleskab " natten over". Selvfølgelig tildækket. Ryst skålen en
gang i mellem for at fordele marinaden. |
Ved tilberedningen lægges kødstykkerne i en bradepande der sættes i en
forvarmet ovn ved 200 gr. Brug øverste rille. Brunes til de ser lækre ud,
selvfølgelig på begge sider. |
Skru ned til 170 gr og bland peberfrugterne, skåret i mindre både, ananas i
terninger i, sammen med ananassaften. Det hele steger 45-50 minutter. Vend evt.
kødstykkerne undervejs. . Hvis skyen er fordampet tilsættes 2 dl vand 20 min
før retten er færdig. |
Si skyen over i en gryde og bring den i kog. Jævnes med lidt majsstivelse og
smages til evt. med lidt ekstra sojasauce. |
Tilbehør: |
Nykogte ris samt evt. lidt Kikkoman. |
|