Sikker kamsteg a la Marianne  
     
Ingredienser:
1 stk. svinekam 1 1/2 kg
Evt. 
12 hele nelliker
2 laurbærblade
1/2 kanelstang  ( Ikke fra bageren)
1/4 l appelsinsaft
4 dl bouillon
   
 
Tilberedning:                                              6 personer
Sværen snittes helt ned til fedtet og gnides med groft salt så det kommer ned imellem sværene.
Skal stegen være "julet" stikkes nelliker og laurbærblade med imellem sværene.
Stegen lægges i en bradepande og lidt vand/bouillon hældes ved . Sørg for at stegen ligger lige.  Skal stegen være "julet" kommes kanel og appelsinsaft i vandet/bouillonen.
Der tændes for ovnen på 200 gr. Stege tid ca. 1 1/2 time eller til centrumtemperaturen er 65 grader. Længere stegetid hvis kammen har ben.  
Er sværen ikke sprød hældes skyen fra og temperaturen skrues op til 250 gr. indtil sværen er sprød, men lad være med at gå i bad eller lignende i mellemtiden, Så bliver sværen sprød. og sort.