Timianflæsk med appelsinsalat
   
Ingredienser:
16 skiver stribet flæsk / stegeflæsk, 1/2 cm tykke
3 tsk. frisk timian 
Salt og peber
Appelsinsalat
4 appelsiner
l rødløg
2 julesalat eller hjertesalat
2 spsk. olie
25 g hasselnødder i flager.
Tilberedning:                                                 
6-8 personer (frokostret )
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med hakket timian, salt og peber. Varm panden ved god varme. 
Brun skiverne 1 minut på hver side. Skru ned til middel var me og vend skiverne jævnligt, til de er gyld- ne og sprøde.
Læg skiverne på køkkenrulle i ca. 1 minut.
Skær enderne af appelsinerne. Skær skal og den hvide hinde af. Skær appelsinerne i skiver. Skær rødløget i tynde skiver. 
Snit salaten. Fordel appelsinskiver, løg og salat i et fad. Pisk olivenolie med salt og peber og dryp det over salaten. 
Rist nødderne gyldne på en tør pande og drys dem over.
Tilbehør:
Rugbrød og sennep