Jægerschnitzel
   
Ingredienser:
4 stk. skinkeschnitzel
Æg 
Rasp
Fedtstof
Sauce:
½ -3/4 kg champignoner
fedtstof
2 dl kaffefløde
4 skiver sliced bacon
evt. 2 dl bouillon, 
Tilberedning:                                                 
 4 personer
Skinkeschnitzlerne paneres med æg og rasp tilsat salt og peber.
Champignonerne renses, deles og svitses i lidt fedtstof på en pande. Tages af. 
Lidt mere fedtstof tilsættes  og schnitzlerne steges ca. 3-4 på hver side alt efter tykkelse.  
Baconen skæres i mindre stykker og ristes i en gryde.  
Skru ned. Fløde og champignon tilsættes og koger ca. 5 min. 
Panden koges af, evt. med 2 dl bouillon, som tilsættes saucen.
Smages til med salt og peber 
Tilbehør:
Pommes frites eller brasede kartofler og salat. Gerne citron/fløde dressing.