Wienerschnitzel, mit die ganze sweinerei
Ingredienser:
4 skinkeschnitzler
1 kg kogte faste kartofler
Fedtstof
Æg
Rasp
Tilbehør:
1 citron,
1 ds. benfri sild,
Høvlet peberrod 
2 spsk. kapers.
Persille
Evt. 4-6  dl grønærter.
Tilberedning:                                                 
4 personer
Citronen skæres i skiver, og på hver skive lægges benfri sild rundt i kanten. lidt høvlet peberrod og en 1/2 spsk. kapers.
Skinkeschnitzlerne paneres med æg og rasp og steges.
Lidt fedtstof smeltes i en gryde og de kogte kartofler, skåret i mindre både, vendes/varmes heri.
Ved serveringen drysses lidt persille over kartoflerne. 
Tilbehør:
Ærter samt smeltet fedtstof .
Kogning af ærter:
En gryde med letsaltet vand bringes i kog. . Ca. 1 1/2 - 2 dl frosne ærter pr næse kommes i. Når vandet koger igen er de klar til servering. Friske og lækre.