Tilberedning:
|
4 personer |
Begynd med grønsagerne: Halver
peberfrugterne, fjern indmaden og skær frugterne i terninger. Rens
porrerne og skær dem i tynde ringe og skær kinakålen i tynde
strimler. |
Varm derpå en wok godt op,
tilsæt halvdelen af olien og slyng den rundt, så den fordeler sig i
wokken. Steg kødet, evt: ad to omgange, til det har skiftet farve.
Findel det med en gaffel, smag til med salt og peber og tag det herefter
op. |
Tilsæt så resten af
olien og steg alle grønsagerne på nær kinakålen sprøde, heri under
konstant omrøring. Vend kinakålen i og smag til med salt og peber. |
Tag grønsagerne op, hold dem
varme og læg kødet tilbage i wokken. |
Rør mangochutney og vand
sammen, hæld det i wokken til kødet og varm det igennem. |
Vend så grønsagerne i og
smag retten til med sojasauce. Server straks. |
Tilbehør: |
Nudler, brød. |
|