Spanske svinekoteletter 
   
Ingredienser:
4 tykke svinekoteletter
1 stort løg
1 stor rød, grøn og gul peberfrugt
Ca. 4 tomater
Paprika
4-5 fed hvidløg
1-2 dl bouillon
Salt, peber
Tilberedning:                                                 
 4 personer
Drys koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande. 
Læg koteletterne tildækket på et fad.
Skær peberfrugterne i strimler, løg og tomaterne i både. Svits løg og peberfrugter på samme pande, og læg dem i bunden af et ildfast fad.
Læg tomaterne over og krydr med salt, peber. lidt paprika og presset hvidløg.
Læg koteletterne øverst og hæld 1-2 dl bouillon ved. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
Tip: Retten kan forberedes flere timer i forvejen. så den står klar til at sætte i ovnen. Sæt det kolde fad i den 200 grader varme ovn og lad det blive gennemvarmt. Det tager ca.15 min.
Tilbehør:
Løse ris kogt efter vejledning på posen. Måske et lille hvidløgflutes eller hvidløgsbolle.