Tilberedning:
|
4 personer |
Drys koteletterne med salt og peber og
brun dem på en pande. |
Læg koteletterne tildækket på et fad. |
Skær peberfrugterne i strimler, løg og
tomaterne i både. Svits løg og peberfrugter på samme pande, og læg
dem i bunden af et ildfast fad. |
Læg tomaterne over og krydr med salt,
peber. lidt paprika og presset hvidløg. |
Læg koteletterne øverst og hæld
1-2 dl bouillon ved. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min. |
Tip: Retten kan forberedes flere timer i
forvejen. så den står klar til at sætte i ovnen. Sæt det kolde fad i
den 200 grader varme ovn og lad det blive gennemvarmt. Det tager ca.15
min. |
Tilbehør: |
Løse ris kogt efter vejledning på posen.
Måske et lille hvidløgflutes eller hvidløgsbolle.
|
|