Caribisk Mørbrad
     
Ingredienser:
1 mørbrad 6-800 gr
2 løg
1-2 spsk. olie 
ca. 2 spsk. karry (middelstærk)
3 dl hønsebouillon 
1 dåse kokosmælk (400 ml) 
salt og peber
 
Tilberedning:                               
 4 personer
Puds kødet fri for sener og hinder og skær mørbraden i ca. 2 cm tykke bøffer der trykkes let.

Pil og hak løgene.

Varm olien, svits karryen heri og brun mørbradbøfferne på begge sider, krydr med salt og peber og lad dem stege 2-3 min. på hver side. 
Tag mørbradbøfferne fra panden og hold dem varme. Svits løgene i fedtstoffet, uden at de tager farve- 
Tilsæt hønsebouillon og kokos mælk og lad sovsen simre 10-15 min. til den er jævn. Smag til med salt og peber. Læg mørbradbøfferne tilbage i sovsen 
 
Bruger du kokosmælk-light, den fedtfattige,  kan det være nødvendigt at jævne sovsen let.
Tilbehør:
Løse ris