Mørbrad i krydret sovs 
   
Ingredienser:
1 mørbrad
1 løg
1-2 fed hvidløg
1/2 tsk. cayennepeber,
2 spsk. farin,
1 spsk. sennep,
2 dl tomatketchup 
salt.
Tilberedning:                                                 
 2-3 personer
Prøv denne utraditionelle ret med mørbrad.
Den er enkel at lave og smager godt.
Tomatsovs:
Pil og hak 1 løg og 1 fed hvidløg Bland dem med 1/2 tsk. cayennepeber, 2 spsk. farin, 1 spsk. sennep, 2 dl tomatketchup og salt.
Læg 1 mørbrad ca 400-500 g i et ildfast fad og hæld
sovsen over. Stil retten i ovnen 35-45 min. ved 200 grader
Ønskes mere sovs tilsættes 1 - 2 dl boullion det sidste kvarter mørbraden er i ovnen.
Tilbehør:
Løse ris kogt efter vejledning på posen.