Tilberedning:
|
2-4
personer |
Sauce: Skræl løgene og snit dem i
tynde både. |
Varm en gryde op og steg dem i
olien, til de er meget brune. |
Tilsæt balsamico og kog ind til den er
helt fordampet. |
Tilsæt melet og rør det sammen. |
Tilsæt bouillonen og kog saucen igennem. |
Smag den til med salt og peber og giv den
en lidt kulør. |
Smør mørbradbøfferne med sennep og steg
dem brune ved høj varme på en pande med lidt olie. Senneppen må gerne
blive lidt sort. |
|
Læg bøfferne i et ildfast fad og hæld
saucen over. Bag i ovnen i 15 minutter ved 180 gr. |
|
Pil rødløget og snit det i smalle både.
Blancher dem i 1/2 minut i vand med salt. |
|
Snit forårsløg i mindre stykker på
skrå. Svits dem i en gryde med lidt olie, sammen med rosmarinen, uden
at de tager farve. |
Når de begynder at blive bløde,
tilsættes rødløgene, og det hele varmes igennem. Smag til med salt og
peber, og hæld det oven på mørbradfadet. |
|
Kartoffelmos: Skræl kartoflerne og skær
dem i mindre stykker. Kog dem i vand uden salt, til de er helt møre.
Hæld vandet fra og mos dem. Rør olien ind i kartoflerne og smag til med
salt og peber. |
Dryp lidt olivenolie over kartoffelmosen,
når den serveres. pynt en med lidt rosmarinblade. |
|
Tilbehør: |
Kartoffelmos |
|