Grøntsager med bacon  
     
Ingredienser:
4 skiver (4 cm i alt) røget bacon uden svær og fedt.
Følgende grøntsager efter pund til pund metoden :
2 porrer
2 gulerødder
2 madæbler
2 spsk. karry
Persille til pynt
 
 
Tilberedning:                                                    
2 personer 
Rens porrer og gulerødder og skær dem i tynde skiver.
Æblerne skæres i kvarte, kernehus fjernes, hvorefter stykkerne skære ud i mindre terninger. 
Bacon ristes i fedtstof ved svag varme i gryde eller dyb pande. Tages op på fedtsugende papir og fedtet hældes fra panden. 
Svits porre og gulerødder i lidt fedtstof i ca. 5 min., hvorefter æblerne tilsættes et par minutter. Kom det ristede bacon i grøntsagerne og smag til med karry, salt og peber. 
Er kartoflerne sat over samtidig, er kartoffelmosen også klar nu. Varm grøntsagerne godt igennem og server retten pyntet med hakket persille.
Tilbehør:
Kartoffelmos i passende mængde.
Brug evt. Mangochutney som tilbehør.