Skinkeschnitzel med ovnbagte rodfrugter
   
Ingredienser:
2 skinkeschnitzler
Fedtstof til stegning
salt, peber
Rodfrugter
Godt 1 kg skrællede rodfrugter (fx rødbede, gulerod, rodselleri)
ca. 3 spsk. olie,
groft salt
Evt. persille til pynt
Tilberedning:                                                 
2 personer

Rodfrugter

Opvarm oven til 220 grader og skær rodfrugterne i stave Skær rødbeder i halvtykkese af de øvrige rodfrugter.
Læg rodfrugterne i en stor bradepande, hæld olien over og vend det hele sammen.
Sæt bradepanden i den varme ovn i 30-40 min., til alt er sprødt og mørt.
Vend undervejs og krydr først med salt mod slutningen.
Skinkeschnitzler
Dup kødet tørt og brun hurtigt schnitzlerne i fedtstoffet ved god varme. Steg dem færdig ved middelstærk varme i 1 1/2-2 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Tilbehør:
Ikke noget . Smager godt i selv selv og er et herligt måltid
Kan du ikke undvære sauce, så brug evt en pebersauce fra Knorr i fedtfattig udgave.