Tilberedning:
|
2 personer |
Rodfrugter |
Opvarm oven til 220 grader og
skær rodfrugterne i stave Skær rødbeder i halvtykkese af de øvrige
rodfrugter. |
Læg rodfrugterne i en stor
bradepande, hæld olien over og vend det hele sammen. |
Sæt bradepanden i den varme
ovn i 30-40 min., til alt er sprødt og mørt. |
Vend undervejs og krydr først
med salt mod slutningen. |
Skinkeschnitzler |
Dup kødet tørt og brun
hurtigt schnitzlerne i fedtstoffet ved god varme. Steg dem færdig ved
middelstærk varme i 1 1/2-2 min. på hver side. Krydr med salt og
peber. |
Tilbehør: |
Ikke noget . Smager godt i
selv selv og er et herligt måltid |
Kan du ikke undvære sauce,
så brug evt en pebersauce fra Knorr i fedtfattig udgave. |