Pepperoni og bacon med pasta
     
Ingredienser:
100 gr bacontern
16 skiver pepperoni
1 fed knust hvidløg
1/2 squash i tynde skiver
1 ds cherry tomater
Oregano
2 spsk. tomatpesto
2 spsk. balsamiko eddike
1/2 dl bredbladet persille
Evt. Gedeost eller Fetaost i tern.
 
Tilberedning:                                               
2 personer
Rist baconterningerne sprøde, tilsæt eddike og kog ind.
Kassèr fedtet og læg baconen på et stykker køkkenrulle.  Rist forsigtigt pepperoniskiverne på en pande ved jævn varme til de er sprøde. Kasser fedtet og læg skiverne på et stykke køkkenrulle. 
Bring knust hvidløg, oregano,  squash, 1 ds cherrytomater og tomatpesto i kog i wokken.. Lad saucen koge ved svag varme i 3 min. Kom hakket persille i og smag til med salt og peber. 
Vend bacon og pepperonien i. 
Pyntes evt. med gedeost eller fetaost.
Tilbehør:
Kogt pasta . Ciabattibrød eller flutes