Fars i Wok
     
Ingredienser:
500 g hakket oksekød, 

1 hakket løg

2 finthakkede grønne chili 
2 spsk. sesamolie 

500 g blandede wokgrønsager

som løg, porre, sukkerærter, 
gulerødder, peberfrugter ,
strimlet kål, bomkålsbuketter 
osv. 
1 dl soja,
2 spsk. honning, 
1/2 dl sød chilisovs,
1 tsk. sambal olec
1 spsk. mild eddike (evt. ris-eddike)
pynt: sesamfrø, frisk limefrugt.  
 
Tilberedning:                                                            
4 personer

Varm en wok godt op og kom halvdelen af olien i. Kom kød, løg , og chili i wokken og steg ved  kraftig varme, til kødet er gennemstegt. Tag det op. Kom resten af olien i wokken og lynsteg wok-blandingen. 

Bland soja med honning, chilisovs og eddike.
Kom kødet tilbage og kom sojalagen ved. Lad det koge i 2 min. og sluk. Drys med sesamfrø og limefrugter i både. med frisk koriander
Tilbehør:
 kogte nudler med friske koriander.