Kalkun i sur-sød sovs  
     
Ingredienser:

1 porre

1 gulerod

1/2 squash

1 ½ spsk olie
50 g spirer
250 g kalkunkød i strimler
Sur-sød sovs:
1 1/2 spsk maizena
5 spsk brun farin
5 spsk sojasovs
5 spsk eddike
3 spsk appelsinsaft

2 dl vand 

 
Tilberedning:                                                      
2 personer
Rens porren og skræl guleroden. Snit porre og gulerod i tynde skiver. Rens squashen og skær den i små tern eller strimler.
Rør maizena, farin, sojasovs, eddike, appelsinsaft og vand sammen.
Opvarm olien i en wok og svits kalkunkød, porre og gulerod ved høj temperatur under omrøring ca. 3 min. Bland squash og spirer i og hæld sovsen over. Kog retten ca. 6-7 min. Smag til med salt og peber
Tilbehør:
Ris og flutes