|
Tilberedning: |
4 personer |
Kog spareribsene 10 min. i letsaltet vand og dup dem
med en køkkenrulle. Vend skiverne i mel og ryst overflødigt mel af.
Varm olien i en wok. Steg spareribsene i små
portioner ved høj varme i ca. 10 min.
|
Lad dem dryppe af på køkkenrulle. |
Skær forårsløgene i 2 cm tykke skiver. Hak peberfrugterne. Snit
bladsellerien tyndt på tværs. |
Læg grønsagerne i wokken og lynsteg dem
ved høj varme 3 min. Må ikke blive bløde Tag dem op og hold dem varme. |
Bland appelsinsaft, vineddike, sojasauce, tomatpure, rørsukker,
majsstivelse og bouillon i en lille skål og hæld det i wokken. Bland det godt. Rør indtil
væsken koger og jævner. |
Læg spareribsene og grønsagerne tilbage i
wokken. Lad det simre 2- 3 min. Er saucen blev for tyk spædes med lidt
vand |
|
Tilbehør: |
Løse ris og hvidløgsflutes/boller. |
|