Marineret Kyllingefilet    
     
Ingredienser:
2 stk. kyllingefilet 
1 porre
1/2 rød, grøn og gul peberfrugt
1-2 fed hvidløg
1 spsk. Kikkoman sojasauce
1 1/2 dl friskpresser appelsinsaft
2 tsk. olie
1 dl vand
1 hønsebouillonterning
 
Tilberedning:                                                  
2 personer 
Appelsinsaft, soja og finthakket hvidløg blandes og kyllingefileter lægges heri i ca. 2 timer. Vendes undervejs.
Olien varmes i wokken og fileterne brunes. Tilsæt marinaden og bouillon. Steges i ca. 5-10 min alt efter størrelse. 
Den fintsnittede porre tilsættes og steges med i ca. 5 min.  Smages til. 
Fileter og porre tages op og anrettes/holdes varme medens de finitstrimlede peberfrugter får en tur i saucen. Retten er klar.
Tilbehør:
Ris