|
Tilberedning: |
4 personer |
Skær kødet i lange tynde skiver på tværs af
kødfibrene. Bland marinaden. Tilsæt kødet og rør rundt, så det bliver dækket.
|
Sæt kødet dækket med film i køleskab 2 timer eller fra morgen til
aften.
|
Varm 1 spsk. olie i en wok. Tilsæt valnødderne og lynsteg dem 1 min.
ved høj varme.
|
Tilsæt peberfrugt og lynsteg ved høj varme i 2 min. Tag nødder og
peberfrugt op. Varm resten af olien.
|
Tag kødet op af marinaden og steg
det hurtigt i små portioner ved høj varme, indtil det er brunet, men
ikke gennemstegt. Læg det på fedtsugende papir.
|
Rør majsstivelse og
hønsebouillon i marinaden. Kom nødder, grønsager, kød og marinade i
wokken og steg det, til kødet er mørt og saucen er jævn.
|
Smag til med
salt og peber.
|
|
Tilbehør: |
Ris |
|