Kyllingefilet med baconsauce
     
Ingredienser:

4 stk. kyllingefilet

2 tsk. olie
4 skiver kalkunbacon skåret i små strimler (eller almindelig bacon)
3 løg i skiver
4 dl bouillon
2 spsk. hvedemel eller majsstivelse
1 spsk. frisk eller tørret timian.
 
Tilberedning:                                 
4 personer

Varm olien op i en wok og brun kyllingefileterne heri. 

Tilsæt bacon og løg og lad begge dele stege med i ca. 7 min. Rør lidt en gang imellem og krydr med salt og peber. 
Hæld bouillon på panden og lad den koge i 2 min.
Tag kyllingefileterne op og hold dem varme på et fad.
Ryst eller rør melet med 1 dl vand og hæld jævningen i bouillonen under omrøring.
Tilsæt timian og lad saucen koge godt igennem (ca. 10 min.) 
Smag til med salt og peber og hæld saucen over kyllingefileterne. 
Tilbehør:
Kogte kartofler og godt brød. Kogte bønner