Svinekød i Wok med chutney
     
Ingredienser:
150-300 gr. svinefilet i strimler
2 spsk. sesamfrø
1/4 dl olie
Salt og peber
l rødløg

2 gulerødder

250 gr champignoner
2 peberfrugter
2 fed hvidløg
Sauce:
2 dl bouillon
½ dl soja

1 spsk. sød chili sauce

1 spsk. mangochutney
1 spsk. vineddike
1 spsk. maizena
 
Tilberedning:                               
2 personer

Varm olien op i en wok. Steg kødet hurtigt, 3-5 minutter ved hård varme. og tilsæt sesamfrøene det sidste minut. Tag kødet op og hold det varmt.

Gulerødder og peberfrugter renses og skæres i tynde skiver. Champingonerne skylles og skæres i tykke skiver. Rødløgene pilles og skæres i meget tynde både. Hvidløg pilles og hakkes fint.

Rør alle dele til saucen sammen. Tør wokken af og varm den op igen.
Steg alle grønsagerne i olie ved høj varme i nogle få minutter.

Tilsæt saucen og lad det hele simre under omrøring i nogle minutter.

Tilsæt kødet igen og vend det sammen.
  
Tilbehør:
Drys retten med ristet sesamfrø og server med kogt pasta, mangochutney og salat.