Orientalske skinkestrimler
     
Ingredienser:
400 g skinkestrimler
Olie til stegning
Salt og peber
Orientalske klæ'r
200 gr. champignons
200 gr. grønne frosne bønner. Bruges friske gives de et opkog i letsaltet vand
4 ferskner/nektariner
4 skalotteløg
100 gr bønnespirer
Soja dressing
½ dl olie
2 skalotteløg i små tern
2 hvidløg i små tern 
½ dl soja sauce
1 spsk. hakkede valnødder
1 spsk. hakkede pistacienødder
Saft fra ½ citron
 
Tilberedning:                                 
4 personer
Skinkestrimlerne krydres med salt og peber, og brunes af i en hed wok i lidt olie.
Tages op og lægges på fedtsugende papir og holdes varme.
Orientalske klæ'r
Champignons skæres i kvarter, bønnerne skæres over på skrå, fersknerne skæres i både og skalotteløgene skæres i små tern.
Alt steges med bønnespirerne i wok´en i ca. 4 minutter i olie.
Soja dressing 
Olien koges op med løg og hvidløg. Soja sauce og nødderne tilsættes og der smages til med citronsaft.
Anretning.
Fordel grønsagerne på 2 tallerkner. Skinkestrimlerne anrettes oven på grønsagerne hvorefter soja-dressingen hældes over.
Tilbehør:
Ja egentlig skal der ikke noget, men....
Ønsker du ris koges disse efter anvisningen og du laver dobbelt så meget dressing.
Et hjemmelavet hvidløgsbrød kan også bruges.
Tag 2 ciabatti-boller eller lignende og lav en snit på langs. I dette snit lægges en blanding af 2 spsk. fedtstof og samt 1- 2 finthakket hvidløg fordelt til begge boller.
Disse varmes i en ovn ved 250 gr. i ca. 10 -15 minutter indtil de er sprøde og gyldne udvendigt.
Smager faktisk rigtig lækket.