|
Tilberedning:
|
4 personer |
Skinkestrimlerne
krydres med salt og peber, og
brunes af i en hed wok i lidt olie. |
Tages op og lægges
på fedtsugende papir og holdes varme. |
Orientalske
klæ'r |
Champignons
skæres i kvarter, bønnerne skæres over på skrå, fersknerne skæres i
både og skalotteløgene skæres i små tern. |
Alt steges med
bønnespirerne i wok´en i ca. 4 minutter i olie. |
Soja
dressing |
Olien koges op med
løg og hvidløg. Soja sauce og nødderne tilsættes og der smages til med
citronsaft. |
Anretning. |
Fordel
grønsagerne på 2 tallerkner. Skinkestrimlerne anrettes oven på
grønsagerne hvorefter soja-dressingen
hældes over. |
Tilbehør: |
Ja egentlig skal der ikke noget,
men.... |
Ønsker du ris koges disse efter
anvisningen og du laver dobbelt så meget dressing. |
Et hjemmelavet hvidløgsbrød kan også
bruges. |
Tag 2 ciabatti-boller eller lignende og
lav en snit på langs. I dette snit lægges en blanding af 2 spsk.
fedtstof og samt 1- 2 finthakket hvidløg fordelt til begge boller. |
Disse varmes i en ovn ved 250 gr. i ca. 10
-15 minutter indtil de er sprøde og gyldne udvendigt. |
Smager faktisk rigtig lækket. |