kalkunbryst i Wok
     
Ingredienser:
250 gr. kalkunbryst i tern
1 hakket løg
1-2 fed finthakket hvidløg
1 lille finthakket rød chili uden kerner.
1 rød og grøn peberfrugt
1 lille ananas
1/4 l hønsebouillon
majsstivelse til jævning
1 bakke bønnespirer
salt, citronpeber
 
Tilberedning:   
 2 personer
Skær peberfrugterne i tern. Skræl ananassen og skær den i skiver, fjernstokken i midten og skær skiverne i tern.
Svits kalkunkødet i olie til det er gyldens og læg det til side.
Svits løg, hvidløg og chili. Tilsæt peberfrugterne samt ananas og svits i nogle minutter.
Kom kalkunstykker og hønsebouillon ved og lad det koge i ca 5 minutter
Jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand og kom bønnespirer ved. 
Smag til med salt og citronpeber.
Tilbehør:
Nudler eller ris,