Skipperlabskovs
Ingredienser:
3/4 -1 kg oksemellemskært
1 kg store melede kartofler
2 store løg
4-5 dl vand
6-8 peberkorn
2 laurbærblade
1 spsk. groft salt
Peber
Desværre ikke noget billede
Tilberedning:                                                 
4 -6 personer

Kødet koges i vand i ca. 40 minutter

Skær kød; løg og kartofler i terninger.
Kom alle ingredienser, undtagen salt, i en gryde og kog det hele i ca.1 1/2 time, eller til kødet er mørt og kartoflerne kogt ud.
Smag skipperlabskovsen til med salt og peber. 
Husk at fjerne laurbærbladene.
 
Tilbehør:
Groft rugbrød, smør, hakket persille eller purløg samt syltede rødbeder.
 
Maritim servering:
Som forret anrettes en sildemad pr person, og så er stemningen jo ligesom langt , hvis silden for lov til at svømme som den skal.
 
Tips:
Min mor koger en roastbeef og bruger til formålet. Resultatet er godt.