Vi glemmer det aldrig!
Tilbage Torsdag Fredag Lørdag

 

Nu ved vi hvad kokkene laver hele dagen. Fra morgenen blev der skrællet kartofler, lavet tilbehør og forberedt kød og anretninger. Og så var der lige et par a la carte frokostgæster. Så nu kan Marianne spejle 12 æg samtidig og hendes biks er berømt. På et tidspunkt kom der 2 opvaskere samt 4 servetricer. Og så var det for sent at smutte. De næste 5 timer kan næsten ikke beskrives, det skal opleves. Sedlerne blev bare sat på spydet og så var det bare i gang.  2 af den 1 af dem og så en af dem. Nogen retter med forret andre med dessert. Og det skulle jo være klart det hele på en gang til samme bord. Og så til næste bord. Og selskabet skulle jo køre samtidig. Vi snakkede ikke sammen. Lavede bare mad, og folk betalte for det.  Klokken 23 var vi færdige, helt færdige. Men så havde der også været selskabet samt 40 andre igennem lokalet.